-->

Evde Muz İle Saç Düzleştirme

muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi

Düz saçlara sahip olmak artık çok kolay! Muz ile doğal saç düzleştirme makalemizde adım adım resimlerle bu işlemin yapılışını anlattık.
Kuaföre, güzellik merkezlerine para harcamaya gerek kalmadan evde bulunan malzemelerle saçınız düzleşebilir, işte yapılışı


Muz folat ve B6 vitamini gibi saç dostu besin dolu yapısı ve yüksek şeker içeriği ile saçınızı nemlendirmeye yardımcı olur. Zeytinyağı vazgeçilmez saç bakım ürünlerindendir, süt ise protein özleri sayesinde saçı güçlendirir.Tüm bu yiyecekler saç düzleştirici etkiye sahiptir. Maskeyi hazırlarken saçınızın uzunluğuna ve gürlüğüne göre kullanacağınız malzemelerin miktarı size kalmıştır.muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (1)


Muzun kabuğunu soyun, küçük küçük kesip, blenderdan geçirip pürüzsüz hale getirin.
İçine zeytinyağı, yoğurt ve bal ekleyip iyice karıştırın.
Maske saç kremi kıvamında olmalıdır.muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (2)


Kuru saçlarınıza kökten uca kadar maskeyi eşit miktarda dağıtın. Bu maske sıvı bir karışım olduğundan, maskenin sürülmesini banyoda yahut lavaboda yapsanız iyi olur, böylece etrafa damlamasını önlemiş olursunuz.muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (3)muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (4)


Saçınıza bone geçirin yahut streç filmle sarıp 1 saat bekletin.


Saçları güzelce yıkayın, şampuanlayın durulayın.


En son saçınızı havluyla hafifçe kurutup, tarayın.


İlgili Konular


Saç Lastikleri İle Evde Saç Düzleştirme


Zeytinyağı İle Saç Düzleştirme Yöntemi Tıklayınız


Saç Düzleştirici Süt Maskesi Tıklayınız


Saç Düzleştirici Makine Nasıl Temizlenir Tıklayınız


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları bizkadinlaricin.com’a aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece bizkadinlaricin.com tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (5)muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (6)muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (7)muz_ile_dogal_sac_duzlestirme_yontemi (8)





YAZININ DEVAMI ==> Evde Muz İle Saç Düzleştirme
Evde Muz İle Saç Düzleştirme
Evde Muz İle Saç Düzleştirme
LihatTutupKomentar