-->

En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Gözenek sıkılaştırıcı ürünler arasında en çok tonikler tercih ediliyor. Toniklerin gözenekler üzerinde daha çok etkisi olduğuna inanılıyor. Piyasada gözenekleri sıkılaştırdığı iddia eden o kadar çok tonik var ki! Bu yüzden sizler için en iyi gözenek sıkılaştırıcı tonikleri araştırdık. Çok ucuz ürünlerin gözenekleri sıkılaştırma iddiasına inanmayın. Gözenek sıkılaştırma zor bir tedavidir. İşte en iyi 5 gözenek sıkılaştırıcı tonik!



1- Perricone MD Intensive Pore Treatment Toner


1- Perricone MD Intensive Pore Treatment Toner


Gözenek sıkılaştırıcı ürünler arasında en başarılı olanı diyebiliriz. Bu toniğin birden fazla faydası var. Düzenli kullanıldığında hem ölü hücreleri soyarak peeling etkisi yapıyor, hem gözenekleri küçültmeyi sağlıyor, hem de güneş lekelerini tedavi etmeye yardımcı oluyor. Yağ ve silikon içermiyor. Gözeneklerdeki yağı emerek tedavi ediyor. Ciltteki hücreleri yeniliyor. Sivilceli ciltler rahatlıkla kullanabilir. Cildinizi hem nemlendiren hem de tedavi eden bir ürün. Mutlaka şans verilmeyi hak ediyor.



 


2- Vichy Normaderm Toner


2- Vichy Normaderm Toner


Cilt bakımında kullanılan en iyi tonikler arasındadır. Özellikle cilt sorunlarının tedavisinde tercih edilir. İçeriğindeki maddeler yapıcı ve onarıcıdır. Cildi ferahlatır, akneleri tedavi eder, gözenekleri sıkılaştırır. Fiyatı da diğer ürünlere göre daha uygun diyebiliriz. Yağlı ve karma ciltler için uygundur. Keskin bir kokusu var fakat rahatsız edici değil. Siyah noktaların küçülmesine yardımcı oluyor. Pullanmış kabuksu ölü deriyi atmayı başarıyor.



 


3- Babe Astringent Toner


3- Babe Astringent Toner


Yağlı ciltler için üretilen harika bir tonik. Gözenekleri sıkılaştırarak fazla yağın neden olduğu sivilcelerin oluşmasını engellemeyi amaçlıyor. Düzenli olarak kullanıldığında pürüzsüz bir cilde kavuşacağınızı vaat ediyor. Ciltteki ölü hücreleri ve kirleri atmaya yardımcı. Sebum sekresyonunu düzenliyor ve epidermisin parlaklığını gidererek matlaştıracağını vaat ediyor. Kullandığınız andan itibaren cildinizi temiz ve ferah hissediyorsunuz



 


4- La Roche Effaclar Toner


4- La Roche Effaclar Toner


Tamamen bitkisel karışımlardan yapılan bu tonik cilt sağlığınıza katkı sağlamakla birlikte gözeneklerinizdeki mikropları öldürerek sivilce çıkmasını engelleyen bir tonik. Kullanan bayanların çoğunu memnun ediyor. Effaclar sıkılaştırıcı mikro-soyucu tonik içeriğindeki temizleyici maddeler ve sıkılaştırıcı LHA™ ile ciltteki gözeneklerin temizlenmesini sağlamayı ve tıkanmalarını engellemeyi vaat ediyor.



 


5- Clarins Gentle Exfoliatör Brightening Toner


5- Clarins Gentle Exfoliatör Brightening  Toner


İçerisinde ısırgan otu özleri vardır. Gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Ayrıca peeling görevi görerek ölü hücreleri yok eder. Fiyatı tonik için belki biraz fazla gelebilir. Aslında toniğin gözeneklerdeki önemi çok büyük. Gözeneklerinizden şikayetçiyseniz Clarins’i almaya değer diye düşünüyoruz. Çok başarılı bir ürün.


 



 

Bize bu kelimelerden ulaştınız: gözenek sıkılaştırıcı tonikler, cilt bakımı, geniş gözenekler, sıkı gözenekler, gözenekler nasıl sıkılaştırılır, geniş gözeneklere iyi gelen ürünler, cilt sağlığı, yağlı ve karma cilt.





YAZININ DEVAMI ==> En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
LihatTutupKomentar